Linkiu įtikėti į visą verslumo magijos turinį slypintį KŪRĖJŲ dvasioje

Užvedė ant pamąstymo didžiausi vertelgos kurie neslepia kad yra pavergti pinigų. Tai Commonsense.lt finansiniai vertelgos ir biznieriai irgi rašo blogą. Ir ten skundžiasi kad “stogas“ važiuoja. Tai dėl darbo, bet jis tik dėl pinigų. Todėl ten autorius skundžiasi sveikata ir bijo VMI. Nes jis užguitas nelaimingas ir nežino, kada jo ateis patikrinti. Tai BAIMĖ kad prarasi energiją o jos mažai turi ir prarasti bijo nedvasingi žmonės. Todėl jam atrodo kaip nelaimingai gali viskas pasibaigti, tai DVASIOS bėda kuri baigiasi ligomis ir baime. Tada žmogus jaučiasi vis blogiau ir paskui numiršta iššvaisto energiją veltui bėgdamas paskui finansų gerovės CHIMERĄ.

Čia labai svarbus dalykas kuris visur turi būti atsimintas. CHIMERA tai ne kažkoks pasakymas nes tai išties dvasinis-energetinis vaiduoklis parazitas. Tai energetinis koncentratas kuris parazituoja ant žmonių energijos. Kada žmogus užsikrečia CHIMERA jis pasidaro apsėstas pinigų godulio ir jam nuolat trūksta energijos jis negali išsilaisvinti. Tai vadinamoji finansinė chimera kurią labai lengvai mato visi ekstrasensai.

Ir tame bloge mes galim gražiai pamatyt kad ten autorių nei vienas. Ir kažkodėl jie pasivadino Commonsense tai reiškia bendras “jausmas“. Taip ištikro yra kad jie turi bendrą jausmą, CHIMEROS baimę. Todėl neveltui BIBLIJA rašė kad pražūtį patirs kas garbina MAMONĄ aukso skulptūrą kurią garbino godumo valdomi žmonės. Ta skulptūra vadinosi CHIMERA nes jau tada žmonės žinojo kad egzistuoja energetiniai parazitai susidarantys pinigų ir finanso sraute kurie prisičiulpia prie žmogaus ir jį nužudo.

Visada žmonės pajunta kai CHIMERA prisisiurbia tik niekada nesupranta kaip tai įvyko. O tai įvyko tada kai žmogus pajuto godulį pinigams. Taip pinigai matom kad gali ne tik tapti energija bet ir ją išsiurbti. Taip atsitinka tada kai pinigai tampa tikslas. Todėl jiems tik vienas būdas išsigydyti nuo CHIMEROS, tai pamiršti visus pinigus ir tobulinti savo dvasingumą.

Comments on: "Kodėl godingi vertelgos serga ligomis" (9)

  1. labai netiksliai suprastas/isverstas commonsense.Tai yra:
    1. “sveikas protas“
    2. tai ka zino visi (t.y agreed-upon reality)
    Chimeros, dvasios,mamonai ir biblijos -> cia tokio pat tipo argumentacija kaip “kaledu senelis, velyku bobute“ ir panasiai.
    Prasyciau parodyti realiam gyvenine bent viena is ju. Visi sitie tamstai “egzistuojantys“ personazai egzistuoja tik GALVOJE.
    Mistifikavimas, “iseities nebuvimas“, “isgelbejimas“ yra smarkiai ritualizuoto individo pozymis.
    Siulyciau paziuret i veidrodi ir i sekancius jums budingus elgesio pozymius:
    * Dopamine Self-Addiction
    * Automatic Emotions
    * Stimulus-Response Thinking, Communication, and Behavior
    * Repetitive Thinking, Communication, and Behavior
    * Trance and Hypnotic States
    * Bicameral-2-Type Thinking and Communication
    * Structure, Hierarchies, Rituals, Obedience, and Habits
    * Impulsive Acceptance and Rejection
    * Fixed Ideas (e.g., Scarcity, Inevitability, and No-Solutions)
    * Fallacious Forms of Reasoning
    * Identification with or Surrender to Real or Imaginary External Entities (Idols and Idolatry)
    * Conformity with Cultural Customs and Fixations
    * Helplessness and/or Victim Mentality
    * Life Scripts and other Programs
    * Rigidity, False Pride, and Arrogance
    * Unwanted Life Conditions
    * Psychological Inertia
    * Meaning Inversion
    * Denial and Selective Blindness
    * Solution Blindness
    * Elevation of Symbols over Physical Reality (Ghost Not)
    * Errors Built Into Language (automatic false concepts)
    * Deep Stupidities (certain false concepts)
    * Coercive Political Systems (typically characterized by, inter alia, pretense, deception, fraud, violence, terror, and human subjugation, exploitation, and slaughter)
    * Rote Learning through Memorization and Repetition

    Jei nors puse suprasit ir pasidomesit apie ka cia, gal ir pades.

    • Cha cha! Esate labai šmaikštus. Bet nesugebate paslėpti savo neišprusimo. Tik labai tamsus žmogus ims asmeninti energetiką. Skaitykite iš naujo. Nesupratote? Tada dar kartą. Ir dar kartą – kol suprasite.

      • “Esate labai šmaikštus“ – ad hominem. *
        “Bet nesugebate paslėpti savo neišprusimo“ – ad hominem. *
        “Tik labai tamsus žmogus ims asmeninti energetiką“ – ad hominem. *

        * – This tactic is logically fallacious because insults and negative facts about the opponent’s personal character have nothing to do with the logical merits of the opponent’s arguments or assertions.

        “Skaitykite iš naujo. Nesupratote? Tada dar kartą. Ir dar kartą – kol suprasite.“ – rekursinis “argumentavimas“.

        Pasikarrtosiu: mistifikavimas, simbolines abstrakcijos, apeliacijos i tikimybes ir t.t. – smarkiai ritualizuoto, “dirgiklis-reakcija“ tipo asmens, kuris negali atsikratyti fiksuotu ideju bei savo vergo/bejegio mentaliteto (koks nors mesijas visus isgelbes).
        Ir visas gyvenimas yra sapnu, mistikos, simboliu ir t.t. kratinys.

        • Chahchaha! Jūs kaip kokia Nida Vasiliauskaitė su ad hominem rašote. Paskaitykit apie tai, kodėl jūs turit problemas, tai daugelio internet komentatorių problemos. viskas susiję su žema ir neišvystyta energetika.

          Kaip užburtas ratas interneto komentatoriai patiria kančią

          • Tamsta ne argumentuojate. O rodote i kazkokias mistines simbolikas. (pvz: visus siuciu nagrinetis energetiku)
            Cia kaip kad as paminejes koki nors “maza zalia zmogeliuka kuris gyvena po lova“ jausciausi geriau; beigi visus oponentus siusciau skaityti apie tai, kaip nepripazystantys tariamai egzistuojancio mazo zalio zmogeliuko patenka i “uzburtas“-ratas-interneto-komentatoriai-“patiria“-“kancia“…

          • Jūsų atsakymas tik įrodo kad jūsų savimonė yra silpna ir jūsų energetika yra neigiama. Žmonės su neigiama energetika visada turi negatyvų požiūrį į viską

          • P.S.
            Apeliacija i autoriteta (arba i jo trukuma) – siuo atveju Vasiliauskaite – vadinama Argument from authority.
            http://en.wikipedia.org/wiki/Appeal_to_authority

            Ar cia butu ji, ar Einsteinas, ar Kaledu Senelis – nesvarbu. Nes ad hominem galioja nepaisant to, ka auksciau isvardinti personazai daro.

          • Jūs ir vėl neigiate kaip Vasiliauskaitė. Ji turi labai aukštą neigiamą energetiką o jūsų energetika irgi yra neigiama, tiktai daug silpnesnė.

  2. […] Kodėl godingi vertelgos serga ligomis (via Verslumo Magija) By kantas Užvedė ant pamąstymo didžiausi vertelgos kurie neslepia kad yra pavergti pinigų. Tai Commonsense.lt finansiniai vertelgos ir biznieriai irgi rašo blogą. Ir ten skundžiasi kad "stogas" važiuoja. Tai dėl darbo, bet jis tik dėl pinigų. Todėl ten autorius skundžiasi sveikata ir bijo VMI. Nes jis užguitas nelaimingas ir nežino, kada jo ateis patikrinti. Tai BAIMĖ kad prarasi energiją o jos mažai turi ir prarasti bijo nedvasingi žmonės. Todėl jam atrod … Read More […]

Parašykite komentarą