Linkiu įtikėti į visą verslumo magijos turinį slypintį KŪRĖJŲ dvasioje

Naujųjų metų proga, nutarėme ir mes parašyti apie žiniasklaidoje tai šen tai ten pasirodančią informaciją apie Majus, jų kalendorių ir pasaulio pabaigą.

Tos žiniasklaidos antys yra ne kas kita kaip sugedusio telefono efekto pasekmė. Kažkas kažką kažkam pasakė, šis panoro skambios antraštės, redaktorius pasakė, kad jei tai tik šiaip sau kažkas tai nespausdins, bet jei va pabaiga pasaulio tai kodėl gi ne.   z

Viskas išties yra ir paprasčiau ir sudėtingiau tuo pačiu. 2012 metų pabaigoje baigsis pasaulis, kurį šiuo metu turime ir prasidės kitas. Tai bus dvasinis sielų virsmas. Paprasčiausiai, tas pasaulis  s, kuris yra dabar nebegalės egzistuoti. Paprasta? Ne? Sudėtinga? Žinoma! Bet tuo pačiu ir paprasta. Žmonėms, kurie tuo domisi, kurie žino tikrąją tiesą tai yra paprasta. Savaime suprantama, kitaip tariant. Šis internetinis puslapis gali būti jūsų instrukcija kaip pasiruošti pasaulių virsmui. Šio internetinio puslapio pagalba suprasite kas tai yra, kas tai bus ir kaip tai paveiks kiekvieną iš mūsų.

Būta įvairių spėliojimų apie tai kokia pabaiga ta pasaulio bus: ar nukris meteoritas ar prasiverš vulkanas ar nupūs magnetinį y žemės lauką (naujausias lyg ir). Bet tai tik sugedusio telefono pypsėjimas.

Tiesa, dėl vulkaninės kataklizmų kilm 4 ės yra šiek tiek tiesos: vulkaniniai energijos šaltiniai padidins vidutinį mūsų, Žemės gyventojų, vidinės energijos svyravimų dažnį. Tai padidins mūsų visų bičiuliavimąsi, nes neigiamos energijos lygiai nekils taip kaip baltosios (baltosios energijos Žemiškoji prigimtis yra savaime švari, Žemė – mūsų motina ir kenčianti nuo žmogaus vistiek negali skleisti net ir žmogui negatyviosios energijos). Dar nėra žinoma tiksliai, bet manoma, jog bėganti penkių planetų energija bus vyraujanti. Apie penkių planetų energiją daugiausia kalbėjo Mėnulio tautos (tauta čia tai dvasinė energija, o Mėnulio tauta, tai kitais žodžiais Mėnulio dvasinės energijos turėtojai – nenustebsime, jei jums tai pirmą kartą girdimi žodžiai, bet būkite kantrūs, metams einant į pabaigą viskas paaiškės savaime), taigi Mėnulio tauta kalbėjo apie penkių planetų energiją ir panašu, jog jie kalbėjo teisingai. Ne veltui ši tauta buvo ir yra viena stipriausių ir įtakingiausių.

Iš principo, šiuo kontekstu, nėra labai svarbu, kuri energija taps vyraujanti. Svarbiausias faktas yra virsmas ir vyksmai įtakojantys pasekmes. Kiek vėliau (apie vasaros pabaigą) energijos specifikos reikšmingumas didės, bet tuo pačiu, tada jau žinosime tikrai kuri energija bus svarbiausia ir kaip elgtis, kad sugebėtu ∆ mėm tapti tokiais, kokiais norime. Taigi energija sklindanti momentaliai, prasidedanti visuose Visatos taškuose iš pradžių silpna, paskui stiprėjanti įtakos ir mūsų pasaulio virsmą.

Jau ir šiandien (tiesą sakant tai buvo galima daryti jau gan seniai) šios energijos paplitį buvo (yra) galima stebėti Kozyrevo veidrodžiais (beje, labai geras tinklaraštis, nors išties kabina taip pat tik paviršių, bet  tiesą ir ten bent jau nėra visiškai sugedęs telefonas). Kol kas negalime pasakyti kokia konkrečiai ta en ergija yra dėl jos stiprumo, kuris yra ne tik labai silpnas, bet dar ir pulsuojantis į neigiamą pusę, tad net geriausi specialistai dar negali nusakyti. µ Pirmaujančios tautos, tiesa, azarto vedinos bando ir iš turimos informacijos daryti savo išvadas, bet mes nerekomenduojame jomis visiškai dar remtis (ką beje akcentuoja ir jie patys).

Informacijos apie tai galite rasti ir Internete ir specialiojoje literatūroje. Nesiimsime jums rodyti kur tai ir kodėl. To daryti net ir negalime. Informacija yra energija, kuri jums suteikiama, jūs priimate tą energiją, kurią sugebate priimti, tą žinote tik jūs pats Jūs patys turite suprasti kuriai tautai priklausote, jungtis su jais, ruoštis permainoms ir įvykus virsmui veikti kartu su Visata, su Žeme.  O mes jums tik padėsime paspartinti šį procesą.

 

Vėliau paaiškinsime kam išties bus pabaiga ir kur bus tamsioji energija, bei kaip sugebėti ją nukreipti, bei išvengti. Viskas savam laike, savoj erdvėj ir raktas yra 1.

Comments on: "2012 pabaiga ir pranašystės" (3)

  1. Reblogged this on Gyvenimo kritika.

  2. […] artėja virsmo diena. Iš principo viskas turėtų įvykti taip kaip turi įvykti. Bet deja, yra tikimybių, jog […]

Parašykite komentarą